_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Umple un balon cu făină de grâu, acoperă-l cu alt balon și vezi rezultatul final! Privește ce i-a ieșit acestui bărbat!

Sunteți pe cale să învățați cum să vă faceți cele mai frumoase jucării acasă, fără prea multe costuri. Tot ce trebuie să faceți este să achiziționați câteva baloane, un kilogram de făină albă de grâu și să aveți la dispoziție o sticluță mică, goală, de suc. Puneți făină în acea sticluță și atașați pe gâtul sticlei un balon, pentru ca mai apoi să răsturnați sticla și făina să ajungă în interiorul balonului.

Goliți balonul de aer și tăiați exact din punctul în care ajunge făina excesul de latex. Apoi, cu un alt balon, acoperiți primul balon, formând un săculeț de făină, prins de cele două straturi de latex. Tocmai ați creat o mingiuță. Puteți să vă asigurați că nu va ieși făina din această mingiuță prin lipirea mărginii cu super glue sau prin adăugarea unui nou balon deasupra acestor straturi.

După ce ați realizat acești pași este timpul să colorați diferit mingea și să adăugați un pic de stil. Decupați exact ca în videoclip un balon de altă culoare și prindeți-l de mingiuță. Veți vedea că rezultatul va fi superb și vă veți putea juca cu obiectul obținut toată ziua. Este o modalitate foarte bună de a evita stresul, deoarece mingiuța va putea lua orice formă veți dori și vă va oferi o oportunitate de a scăpa de stres, jucându-vă cu ea.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Grant Thompson – “The King of Random”

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :