_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Topește singur aluminiul și îl toarnă în nisip. Rezultatul este uimitor. Vezi ce se întâmplă!

Nu te-ai fi gândit vreodată că poți să-ți creezi propria forjă acasă și că vei putea să te joci, făcând din metal topit tot felul de figurine și obiecte. Acest clip îți arată perfect cum să ajungi să faci aceste lucruri și cum să te bucuri maxim de inventivitate și de creativitatea pe care o deții.

Tot ce trebuie să faci e să modifici un suport de flori în modul în care e în videoclip, să îi creezi un canal în care să poți ancora un tub metalic. Apoi este esențial să păstrezi aerul în cadrul acelui metal, pentru ca atunci când topești metalul focul să ardă neîntrerupt.

Poți foarte ușor iniția aprinderea prin cărbuni, iar aerul va menține arderea. Aici urmează cea mai importantă parte. iei câteva doze de cola goale sau doze de bere și le topești pentru a obține aluminiul cu care te vei juca. Plasezi dozele în acel tub metalic, după ce aprinzi focul și temperatura urcă destul de mult, iar rezultatul va fi unul uimitor. Vei obține aluminiu topit. Privește!

Nu e așa că a fost simplu?

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Grant Thompson – “The King of Random”

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :