_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Samsung lansează noua campanie. Privește cum au uimit piața prin cea mai productivă invenție!

Samsung încinge din nou piața produselor high tech, însă de această dată vinde printr-o simplă campanie de CSR uimitoare. Acest brand a ținut cât a putut de bine să aducă aminte consumatorilor de produsele lor și au găsit o metodă excepțională de a face acest lucru.

Privește și tu noua campanie CSR marca Samsung. Aceștia au incorporat pe camioanele de distribuție un ecran pe care rulează în timp real tot ce se observă în fața camionului, pentru ca cei din spate să știe când să depășească și când nu. Astfel vor reuși să evite accidentele care se întâmplă atât de des din cauza lipsei vizibilității.

Este pur și simplu cea mai evoluată metodă de a crea o șansă în plus șoferilor și este totodată una dintre cele mai frumoase campanii CSR. Este incredibil de frumos ceea ce au reușit să facă oamenii din spatele brandului. Ei vând prin acest lucru mai mult decât produse, promovează mai mult decât servicii, promovează relația cu consumatorii și vând emoții pozitive față de brand.

Un brand care investește în sine știe că aceste investiții se vor reîntoarce la el sub forma de venituri, totul fiind un proiect în care timpul va decide. Samsung înțelege mai bine ca oricine această chestiune în cazul acestei campanii.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Leo Burnett

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :