_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Privește ce a pățit acest bebeluș de la un singur pupic. N-ai fi crezut așa ceva!

Acest micuț bebeluș a făcut herpes de la un singur pupic dat de un străin. Este incredibil cât de sensibil a fost copilul și ce rapid a fost pus în pericol din cauza acestei probleme. Și copilul tău poate fi oricând în aceeași situație, așa încât este indicat să ai grijă de el și să îl protejezi.

Privește în ce situație a ajuns micuțul în urma unui singur pupic. Simptomele au avansat foarte repede și a fost nevoie de o internare în spital pentru cinci zile, bebelușul fiind foarte aproape de moarte.

Lupta sistemului imunitar cu acest virus este foarte grea, iar un virus ca herpesul se poate instala în corp în șase luni și poate depăși sistemul imunitar într-un timp foarte scurt, așa că aveți grijă cine vă pupă sau cu cu cine se pupă copilul vostru.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Lord Spoda

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :