_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Privește ce a făcut acest tată pentru a-și vedea copiii de Crăciun! Vei rămâne uimit!

În frenetica lume a business-ului și a vitezei, uneori uităm de clipele ce ne aduc o reală fericire. Uneori uităm de frumoase momente ce ne atârnă atât de greu în viață și ne umplu zilnic casa de bucurie și de fantezii. Uneori uităm de noi, uităm de oameni, uităm de cei din jur și uităm până și de cele mai importante și dragi ființe din viața noastră.

Acest videoclip ne aduce aminte tocmai de aceste clipe și de acești oameni. Fiind un spot publicitar dintr-o campanie de Crăciun, acest filmuleț are ca menire atragerea atenției spre ceva mai puțin material, spre ceva ce contează cu adevărat. Acest videoclip este, poate, exact acea pauză de care avem disperată nevoie.

Privește și tu acest minunat clip și relaxează-te! Urmărește povestea din spatele clipului și oprește-te o clipă din ceea ce faci. Gândește-te dacă se merită. Se merită să-ți pierzi întreaga viață aspirând la chestii materiale? Unde sunt momentele de liniște și pace, unde sunt prietenii, unde sunt toate clipele de poveste ce contează?

Vezi dacă acest clip te ajută să le găsești!

Distribuie clipul mai departe pentru a aduce aminte și cunoscuților de ceea ce înseamnă cu adevărat să trăiești.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: EDEKA

 

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :