_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Privește această minunată tehnică de masaj și observă rezultatele!

Acest videoclip prezintă o tehnică impresionantă de a te menține tânără și în formă. Este o tehnică revoluționară de masaj japonez. Acest masaj te ajută să te revitalizezi și îți păstrează ridurile la distanță.

Pentru început masajul se începe cu încălzirea feței, prin câteva mișcări speciale. Începeți de la urechi până jos pe claviculă cu o ușoară apăsare cu degetele unite. Apoi repetați aceeași mișcare de trei sau cinci ori, începând din centrul frunții. Urmează masajul ochilor. Cu degetele inelare masați ușor din colțul ochiului, pe sub ochi și pe globul ocular, pe sub sprâncene, până reveniți în punctul din care ați plecat.

Urmează o mișcare crucială pentru a întări zâmbetul. Presează ușor cu mâinile de pe bărbie spre nas, oprindu-te exact sub nas, într-o mișcare circulară ce înconjoară buzele. Urmează masajul nasului. Se începe cu masarea vârfului, apăsând ușor din exterior, de sub nări și urcând ușor pe vârful nasului. După această mișcare urmează să urcați spre nivelul superior al nasului și să-l masați.

Repetați fiecare mișcare din cele de mai sus de trei ori. Urmează masajul făcut obrajilor. Respectați cu strictețe schema din videoclip și veți observa rezultate.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: WorkoutVideosX

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :