_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Freacă o lumânare de ceară de papuci și toarnă după apă pe ei! Ce observi?

Este incredibil cum îți poți face o pereche de papuci de pânză impermeabili! Privește! Tot ce trebuie să faci pentru a te feri de apă în anotimpurile ploioase este să iei o lumânare de ceară și să o freci de papucii din pânză. Ai grijă ca ceara să acopere întreaga suprafață a papucilor, pentru a nu avea probleme și pentru a evita să te uzi prin o porțiune neacoperită.

Următorul pas este să usuci ceara cu un uscător de păr. Totul este gata. Privește în videoclip să vezi rezultatul! După ce faci acești doi pași testează ceea ce a ieșit, foarte simplu. Toarnă apă pe papucul fără ceară și vei observa imediat cum acesta se udă. Apoi toarnă apă pe papucul la care ai lucrat cu ceara și uscătorul și vei rămâne uimit. Acesta nu se va uda nici măcar un pic, apa alunecând în părți, datorită stratului de ceară ce-l acoperă.

În acest mod poți scuti anumite investiții și poți purta mai mult timp pantofii preferați, chiar dacă aceștia nu sunt fezabili pentru anotimpul ploios. Nu vei regreta dacă încerci!

 

Autor text: Perfect Ask

Sursa: content.jwplatform

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :