_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Doamna se pregătește să scurteze o pereche de blugi. Privește ce face cu ei în continuare! Incredibil!

Acest videoclip  prezintă modalitatea cea mai simplă și cea mai eficientă de a-ți crea un șorț pentru grădinărit. De ce să cumperi unul când poți să-ți creezi unul, remodelând un articol vestimentar pe care oricum nu-l mai folosești? Este foarte eficient, costurile fiind zero.

Poți crea un astfel de accesoriu pentru grădinărit, folosind o pereche de blugi vechi pe care să îi decupezi într-un mod productiv. Iei foarfeca și tai blugii exact de sub buzunarele de la spate, cu câțiva centimetri mai jos. Apoi, începând de la betelie, taie roată, exact ca în clip, pe linia cusăturii.

După această tăietură, decupează partea din față, tăind în jos de la betelie, partea ce ți-a rămas. Respectă întocmai pașii din clip! Este foarte simplu.

Accesoriul tău este gata. Acum va trebui să te mai îngrijorezi cu privire la murdărirea lui sau la deteriorare. Oricum era realizat dintr-un articol vestimentar ce nu îți folosea prea mult. Acum are un scop mult mai productiv, așa că bucură-te de el!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Chowhound

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :