_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Acești șoferi au avut parte de o surpriză când au încercat să parcheze pe locurile destinate oamenilor cu nevoi speciale. Privește!

Creativitatea este la ea acasă în Rusia, însă nu doar când vine vorba de chestiuni negative. Acest videoclip demonstrează acest lucru în cel mai surprinzător mod. Privește ce au putut gândi câteva minți creative în ceea ce privește această campanie. Tot ce și-au dorit a fost să aducă în atenție drepturile persoanelor invalide și cu nevoi speciale. Iată în ce mod au reușit să atragă atenția asupra acestor oameni și asupra necesității respectării drepturilor lor.

De multe ori se întâmplă ca șoferii să parcheze fără niciun resentiment pe locurile de parcare pentru oameni cu nevoi speciale. Rușii s-au gândit să oprească aceste abuzuri într-un mod inedit. Au realizat din acel simplu semn o adevărată poveste. Au realizat o hologramă reală ca reprezentant al semnului tipărit pe asfalt.

Un om în cărucior cu rotile apărea șoferilor ce doreau să parcheze ilegal acolo și începea să dialogheze cu șoferul. Totul începea cu un “STOP” brusc, după care oamenii ieșeau uimiți din mașină și holograma începea să explice drepturile oamenilor invalizi și cum ar trebui să se comporte fiecare șofer în aceste situații. Apoi îi îndruma să aleagă un alt loc de parcare.

Este incredibil de creativ acest mod de a aborda această problemă a parcărilor și iată că rușii au reușit să abordeze într-un mod extrem de frapant problema și să găsească cele mai eficiente soluții.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Bird Strategy

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :