_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) În momentul în care gimnastele intră în arenă, o sală întreagă se ridică în picioare. Privește cum dansează!

Acesta este un nou videoclip în care arta se împletește în cel mai frumos mod cu pasiunea și cu plăcerea sufletească de a face ceea ce îți place. Această echipă de patinatoare oferă un spectacol inedit și ridică toată sala în picioare.

Este foarte frumos modul în care ele se sincronizează în dansul pe patine, pentru a putea oferi spectatorilor un real spectacol artistic. Foarte importantă este și alegerea muzicală, piesa fiind una de excepție, în strânsă legătură cu coregrafia splendidă a echipei.

Este demn de respect modul în care colegele colaborează și se concentrează în cadrul acestei reprezentații. Privește și tu cât de frumos jonglează ele cu mișcările și cât de frumos se leagă tot dansul, așa încât rezultatul final să fie unul incredibil de frumos.

Fastuozitatea cu care lucrează fetele este una de luat în seamă, iar antrenorul a avut cu siguranță de muncă până a ajuns la aceste performanțe. Arta este o simplă joacă pentru aceste fete care își fac meseria în cel mai frumos și plăcut mod.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: 0316seisato

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :