_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) A îndepărtat codițele tuturor lingurilor și ceea ce a făcut cu lingurițele este absolut uimitor. Privește rezultatul în acest video!

Azi construim împreună oglinzi colorate pentru zile frumoase și pline de dragoste. Pornim în marea aventură folosind niște linguri de plastic cărora le tăiem codițele, o oglindă, puțin lipici și câteva chestii minore ce se găsesc în casa fiecărei persoane.

Pentru început detașați codițele lingurițelor. Lingurițele ce vor forma primul rând de petale al florii pe care urmăm să o facem vor fi vizibile, așa încât vor trebui șlefuite rămășițele de fierăstrău. Urmați pașii din videoclip pentru a obține un accesoriu fantastic de ornat pereții locuinței dumneavoastră.

Vopsiți toate lingurițele tăiate cu un spray pentru vopsit. Puteți folosi orice culoare doriți să aibă oglinda. Veți observa că în clip s-a folosit un albastru. Urmează să desenați cercurile de ghidaj pe coala care va reprezenta floarea. Pe acea coală veți lipi lingurițele tăiate, așa încât cercurile trebuiesc să fie create perfect.

După ce ați urmat pașii și ați reușit să creați cercurile, despachetați oglinda și decupați coala. Apoi începeți să marcați pentru a tăia cercul din centru, unde va fi poziționată oglinda. Pașii aceștia sunt foarte simplu de urmat dacă priviți atenți videoclipul. În continuare lipiți marginile colii cu scoch și vopsiți coala. Lipiți lingurițele vopsite și totul este gata. Atașați oglinda și tocmai ați creat cea mai frumoasă decorațiune.  Plasați-o pe perete și o să vă bucurați zilnic de opera de artă creată.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: The Creative Glow

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :