_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Un șofer român de tir însoțit de Eminescu pe toate drumurile din Europa.

Fotografia de mai jos, postată pe un cont de socializare de un șofer român de camion, face furori pe internet. În poză apare camionul acestuia iar felul în care arată TIR-ul este cu totul deosebit, fiind pătruns de un patriotism autentic și de un devotament deosebit față de valorile naționale.

Mesajul din spatele camionului “Nu uita că ești român” cu tricolorul pe fundal este purtat prin toată Europa și îi îndeamnă pe compatrioții săi la trezvie națională.  

       

Sursa foto: FB Mizgan Ruben-Nicu

FB Mizgan Ruben-Nicu

Pe părțile laterale ale camionului sunt scrise două versuri celebre: “Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie/ Țara mea de glorii, țara mea de dor!” însoțite de chipul marelui poet, Mihai Eminescu. Prelata camionului pictată toată în această manieră patriotică nu are cum să rămână neobservată.

emi

jocuriarena.com

Cum ar fi ca toate camioanele de pe șosele să poarte astfel de mesaje profunde?

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :