_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Un element de decor inedit pentru grădină: palme de beton

La prima vedere acest magnific decor de grădină ar putea fi confundat cu sculptura unui artist. Palmele de beton pentru grădină sunt folosite atât pentru a îmbunătăți design-ul grădinii cât și pe post de ghiveci. Articolul de față prezintă un scurt tutorial despre cum ați putea face o sculptură de grădină din beton.

Aici este lista cu materialele necesare:

  • o pereche de mănuși de cauciuc sau latex
  • ciment
  • mastic acrilic pe bază de ciment
  • ustensile de chirurgie (pensete, foarfece)
  • ochelari de protecție
  • o perie
  • substanță colorantă (opțional)
  • cârpe vechi (opțional)2

Ceea ce trebuie să țineți minte atunci când începeți acest tip de proiect este faptul că betonul nu acționează ca lutul. Dacă doriți o bucată netedă de decor, trebuie ca cimentul să nu fie prea tare. Acum, amestecați cimentul și dacă doriți adăugați în el orice colorant. Turnați încet betonul în mănuși. Poziționați mănușile în forma pe care o doriți, de preferat să le puneți într-o găleată plină cu cârpe (pentru a vă ajuta la forma finală) și lăsați cimentul din interiorul mănușilor să se usuce timp de câteva zile. Apoi, îndepărtați mănușile din cauciuc cu penseta și foarfecele. Nu uitați că această etapă necesită răbdare! La final, aplicați un strat de mastic cu peria.

3

4

5

Încercați rolul de sculptor iscusit cu ajutorul acestui truc simplu și creativ.

 

Sursa: bluefoxfarm.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :