_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Tunsoarea te ajută să arăți mai tânără! 20 de modele de tunsori scurte pentru femeile trecute de 40 de ani

Femeia este mereu frumoasă – și la vârsta de 20, și 40, și 60 de ani. Dar, odată cu înaintarea în vârstă femeile deseori uită să aibă grijă de aspectul lor fizic, justificându-se cum că tinerețea lor a trecut deja. Ele consideră că nici nu mai este cazul să se aranjeze, pentru că în viața lor a sosit stabilitatea mult așteptată … Este o greșeală teribilă! Doar un singur detaliu – tunsoarea, te poate face mai tânără. Luați exemplul celebrităților! Este ușor să observi modul în care tunsorile scurte înfrumusețează femeile trecute de 40 de ani.

433280-erin-o-connor-short-hairstyles-short-cut-bangs-mfuvj5nrsg6l

Tunsoare în scări

Femeile mature cu un excelent simț al stilului vor aprecia comoditatea și frumusețea tunsorii în scări. O completare reușită a acestei tunsori este bretonul potrivit pentru tipul feței, conceput pentru a masca defectele de vârstă de pe frunte. Vopsirea multicoloră profesionistă poate transforma radical tunsoarea scurtă în scări, făcând-o fresh.

01/05/2009 - Lisa Rinna - "Bride Wars" New York City Premiere - Arrivals - AMC Loews Lincoln Square,1998 Broadway - New York City, NY, USA - Keywords: "Bride Wars" New York City Premiere - Tiffany and Co. Blue Carpet Arrivals - False - - Photo Credit: Sylvain Gaboury / PR Photos - Contact (1-866-551-7827)

0203Pixie

Această tunsoare are mai multe variante, doamnele mature ar trebui să acorde atenție modelului cu bretonul pieptănat lateral. Cărarea laterală în combinație cu bretonul asimetric și liniile perfecte ale tunsorii pixie distrag atenția de la fața afectată de vârstă și adaugă feminitate. Aranjarea bretonului într-o parte poate ajusta forma feței. Această variantă este foarte potrivită pentru posesoarele unui păr subțire. Pixie este o tunsoare potrivită atât pentru părul drept cât și pentru cel ușor ondulat. Este important că această tunsoare nu este contraindicată femeilor plinuțe și a celor cu forma feței rotunjită.

040506

Bobul 

Femeilor cu părul ondulat li se potrivește perfect tunsoarea bob. Este extrem de simplu să-i dai formă, trebuie doar să-i adăugați o neglijență naturală, ciufulind bine părul. Imaginea acestei coafuri este pătrunsă de o ușoară insolență, făcând posesoarea să pară mai tânără cu zece ani.

Femeile care au peste patruzeci de ani și vor să arate înfloritor și modern, ar fi bine să opteze pentru un bob cu lungimea până la bărbie. Această tunsoare are mai multe variante. De exemplu, bobul lung și cel filat au capacitatea de a întineri aspectul. Versiunea lungă este bună prin faptul că se potrivește perfect cu părul de orice structură. Varianta filată a bobului echilibrează tipul alungit nearmonios al feței. Posesoarele tunsorii bob, a cărui lungime ajunge până la bărbie, nu trebuie să se limiteze la culoarea uniformă a părului. Poate fi folosit stilul de vopsire ombre care arată uimitor datorită efectului său natural.

070809Sfaturi privind tunsorile scurte pentru femeile trecute de 40 de ani

Cui i se potrivesc tunsorile scurte?

Din păcate, nu în toate cazurile tunsorile scurte pentru femeile trecute de 40 de ani sunt potrivite. Tunsoarea scurtă îi stă bine femeii care:

  • este înzestrată de natură cu trăsături mai mari ale feței, sau vice-versa, mai mici decât cele standard
  • are ovalul feței mai mult sau mai puțin pronunțat.
  • are gâtul frumos și nu are bărbie dublă.
    пикси12011012

(KIKA) Ð VENEZIA Ð Nella postazione photocall dell 68esima Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica di Venezia arriva la statuaria bellezza di Andrea Osvart, conduttrice del Festival di Sanremo 2008. L'attrice ungherese ha posato per gli scatti di rito del film Maternity Blues, in concorso nella sezione Controcampo Italiano alla kermesse veneta, sfoggiando un immacolato abito bianco. Il film diretto da Fabrizio Cattani e' incentrato su quattro donne rinchiuse in un ospedale psichiatrico giudiziario per infanticidio. Una pellicola che affronta il difficile tema della depressione post partum. *** Local Caption *** (KIKA) - VENICE - Andrea Osvart at photocall of Maternity Blues during 68th Venice Film Festival.

Tunsoarea scurtă și culoarea părului

Femeile care doresc să poarte o tunsoare scurtă trebuie sa cunoască unele detalii în ceea ce privește vopsirea părului.
Culoarea părului:
În cazul tunsorii scurte se recomandă să înviorați gama naturală a părului prin vopsirea lui, cel mai bine este să încredințați alegerea unui specialist, sau să luați în considerare mai multe variante potrivite de vopsea, nu e neapărat să fie uniformă, un efect bun poate fi realizat prin vopsirea în șuvițe. Mai multe nuanțe conferă părului un volum natural, ceea ce este important, după 40 de ani. La unele tunsori scurte părul poate fi cărunt, această combinație arată stylish și este folosită de multe vedete.

strizhki-za-40-let-151-73

În continuare vă punem la dispoziție 5 VIDEO pe care puteți să le arătați frizerului dvs, video în care se arată pas cu pas cum se obțin diversele coafuri, după părerea noastră – superbe 😍 👩

Video Nr.1 ⬇ – Păr scurt Varianta 1

.

Video Nr.2 ⬇ – Păr scurt Varianta 2

.

Video Nr.3 ⬇ – Păr scurt cârlionțat

.

Video Nr.4 ⬇ – Păr mediu cârlionțat

.

Video Nr.5 ⬇ – Bob păr lungime medie

După cum se poate observa în fotografiile unor celebrități, tunsorile scurte pot fi variate, acestea au o mulțime de opțiuni de aranjare. La orice vârstă femeia are nevoie de încredere în sine, ea face înfățișarea armonioasă și atractivă. O femeie ar trebui să aleagă coafura care să o avantajeze, pe care să o arate cu mândrie, să o poată combina cu ținuta, accesoriile, tipul de siluetă și ovalul feței.

 .

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: TheSalonGuy

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :