_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Trupa care a schimbat muzica rock pentru totdeauna. Queen – 1985, Londra. Privește!

Aceasta este una din piesele legendare interpretate de Freddie Mercury, o piesă ce a îngenunchiat în ziua aceea 72.000 de persoane și le-a făcut să aplaude împreună cu el, făcând să tremure un stadion întreg. Privește reprezentația și vei realiza din această singură piesă și din câteva frânturi de la concert ceea ce au însemnat Queen pe piața muzicală a genului Rock. Așa ceva este absolut uimitor!

Acel concert a fost cu adevărat ceea ce Queen a lăsat istoriei. Interpretările lui Freddie au fost dumnezeiești și tot ce s-a întâmplat pe acea scenă a rămas adânc în sufletul oamenilor ce au participat la acel concert. Să faci un stadion întreg să vibreze și să se miște în același ritm și să cânte cu atâta însuflețire odată cu tine, ei bine, acest lucru este demn de un zeu al muzicii acelor timpuri.

Așa ceva mai rar vei vedea în cadrul concertelor din ziua de azi. Privește aici ce însemna odată muzica rock!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: dylbiebee

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :