_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Trucuri perfecte pentru mămici! Ai un cărucior pentru bebeluș? Iată cum îl poți îmbunătăți pentru a-ți fi util în orice situație!

În acest clip învățăm cum să folosim căruciorul pentru bebeluși la adevărata sa capacitate. Vom optimiza maxim căruciorul, așa încât să nu existe situații neprevăzute care să te prindă nepregătită. Vei putea scoate tot ce e mai bun din căruciorul micuțului tău, fără să fie neapărat nevoie să achiziționezi unul nou sau să ai unul foarte performant.

Nu știi cum să îți înveți partenerul să îl utilizeze? Lipește mini-stickere pe el cu pașii care trebuiesc respectați pentru montarea și demontarea lui. Privește în videoclip cum se face!

Ai vărsat lăpticul bebelușului în el? De ce nu folosești o husă pentru biberon. Îi poți atașa un simplu scai și o poți prinde de cărucior. În videoclip vei avea un exemplu perfect pentru această situație.

Poți să îți montezi și un minunat suport pentru geantă pe mânerul căruciorului. Tot ce este necesar e să ai un cârlig în plus pe care să îl prinzi pe mâner, iar dacă acesta va pune căruciorul în pericol de a se răsturna, leagă pe roțile din față greutăți de genunchi și ai rezolvat problema.

Toate acestea și multe alte trucuri, doar în acest clip special creat pentru mămici. Vizionare plăcută!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: WhatsUpMoms

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :