_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Trucuri care atrag banii în portofel! E bine să le cunoașteți…

Unele lucruri sunt greu de crezut, în special când par a fi ilogice. Dar aceasta nu înseamnă că ele nu pot fi reale. Fiecare persoană cunoaște diferite superstiții sau trucuri de a atrage banii și norocul. Astăzi, Perfect-ask.com vă prezintă câteva trucuri de a atrage banii în portofel. Cei care le-au încercat, au spus că într-adevăr au efect!

привлечение денег

Cum să atrageți banii

1. Aranjați banii cu fața spre sine în ordine descrescătoare, astfel încât în fața dvs să fie bancnotele cu cea mai mare valoare.

2. Nu întoarceți, în portofel, bancnotele cu picioarele în sus.

3. Găsiți bancnota dvs norocoasă, un talisman bănesc, puneți-o în portofel și să nu o scoateți nicicând. Ultimele 2, mai bine 3, în mod ideal 4 cifre ale numărul bancnotei trebuie să coincidă cu data nașterii dvs.

счастливая купюра

4. Nu aranjații banii în grupuri cu un număr impar de bancnote.

5. Dacă folosiți bancnote din alte țări, păstrați-le pe fiecare într-o secțiune separată a portofelului.

6. Dacă ați găsit pe stradă o monedă cu pajura în sus, atunci ridicați-o (este un semn de a obține bani). Dacă moneda este cu pajura în jos, atunci nu o ridicați.

7. Alegeți corect portofelul pentru atragerea banilor. El trebuie să fie confecționat din piele naturală de culoare roșie.

красный кошелек

8. Nu păstrați portofelele vechi, mai bine aruncați-le.

9. Puneți în portofel, la vedere, o poză cu o imagine despre faptul că vreți să câștigați mulți bani.

10. Scăpați imediat de bancnotele murdare și rupte, ele nu își au locul în portofelul dvs.

11. Nu goliți complet niciodată portofelul, lăsați măcar o bancnotă și câteva monede.

Desigur că aceste trucuri vă pot părea povești de adormit copiii. Dacă nu credeți în ele, priviți-le ca pe un joc.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :