_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Tricotarea – 6 avantaje neștiute

Probabil că nici nu vă grăbiți să învățați, însă ar fi binevenit să începeți să tricotați. Această activitate nu este doar pentru bunicuțe, ci și pentru cei mai tineri, deoarece are multe avantaje, în afară de crearea unor lucruri inedite și călduroase pentru cei dragi. Dacă nu vă plac firele de lână ghimpoase, există fire moi și pufoase cu care va fi o plăcere să tricotați.

vyazanie

Iată câteva avantaje ale tricotării:

1. Tricotarea vă face mândră

Puține persoane pot tricota. Dacă veți arăta un lucru tricotat unei persoane care nu se pricepe, îi va părea că i-ați arătat o minune. Toți vor fi încântați de „minunile” dvs și vă vor copleși cu complimente și probabil veți avea și niște comenzi.

1

2. Tricotarea se asemănă cu meditațiile

Procesul de tricotare este destul de liniștitor. Ochiurile și rândurile se repetă, deci creierul poate să se odihnească. Plus că veți avea și un lucru tricotat foarte drăguț.

knitting2

3. Tricotarea scoate simptomele stresului și ale depresiei

Mișcările ritmice și concentrarea atenției asupra tricotării ajută să vă relaxați, să înlăturați stresul și depresia. Peste câteva minute de tricotare se va micșora frecvența pulsului și tensiunea arterială.

knitting3

4. Tricotarea îmbunătățește funcțiile motorii

Procesul de tricotare stimulează majoritatea lobilor creierului: lobul frontal răspunde de atenție și planificare, lobul temporal prelucrează informația senzorială și gândirea de amploare, lobul occipital răspunde de informația vizuală, lobul parietal răspunde de memorie și interpretarea limbii, cerebelul răspunde de coordonarea și termenii de mișcare. Tricotarea ajută persoanelor ce suferă boala Parkinson să-și îmbunătățească funcțiile de mișcare. Aceste persoane își dezvoltă funcțiile motorii și uită de durere.

knitting4

5. Tricotarea stimulează funcțiile cognitive ale creierului

Tricotarea îmbunătățește atât funcțiile motorii și dispoziția, cât și stimulează activitatea creierului. Dacă folosiți mai mult creierul, atunci va fi cu mult mai sănătos, iar disfuncțiile cognitive vor încetini. Conform unor statistici, la persoanele în vârstă care tricotează, scade riscul de apariție a disfuncțiilor cognitive cu 30-50%.knitting5

6. Tricotarea previne apariția artritei și a tendinitei

Dacă folosiți mai des tendoanele, atunci ele vor fi mai sănătoase. Tricotarea fără excese acționează asupra țesutului osos și a tendoanelor. Dacă deja suferiți de artrită, atunci înainte de a tricota înmuiați mâinile în apă caldă și folosiți andrele mai groase.

knitting6

Dacă deja cunoașteți avantajele tricotării, mergeți la un magazin specializat și cumpărați fire și andrele pentru tricotare. Puteți învăța să tricotați la centre de creație sau să priviți filmulețe pe YouTube. E simplu. Dacă începeți să tricotați nu veți putea să vă opriți.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :