_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Totul a început cu un pahar. Privește ce a făcut cu acesta!

 

Iată cât de simplu este să îți gătești cel mai elegant desert făcut vreodată! Este vorba de această tartă cu ciocolată. Se începe simplu prin fabricarea aluatului, care poate fi aluat de pizza, de cumpărat sau poate fi aluat făcut în casă după propria rețetă.

Împrăștie pe masă făină albă de grâu pentru a nu se lipi aluatul și taie aluatul în 4 bucăți. Apoi începe să-l întindzi. Întinde prima bucată și așază o farurie deasupra pentru a tăia un cerc perfect. Umple cercul cu nutella și apoi întinde peste a doua foaie de aluat. Continuă până adaugi și ultima formă. Pune aluatul pe o tavă pe care ai tapetat-o cu hârtie pentru gătit.

Așază un pahar în centru și începe să tai felii. Taie de 16 ori, exact ca în video. Înlătură paharul, ia două felii și rotește-le cu grijă de două ori, ca în videoclip. Urmează aceiași pași cu toate feliile. Unește marginile, iar forma ar trebui să îți înfățișeze o steluță minunată.

Acoperă tarta cu albuș de ouă și bag-o la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade.

Asta a fost tot! Bucură-te de această minunată rețetă cu prietenii și cu cei dragi și da-o mai departe pentru a face fericiți și pe alții!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: DaveHax

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :