_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Dragostea nu are rasă și limite. Privește aceste animăluțe!

Acest videoclip prezintă o minunată poveste de dragoste și de prietenie între animale. Ceea ce este mai interesant este faptul că fiecare animăluț este reprezentant al altei specii, drept dovadă că  dragostea nu are rasă. Privește cât de frumos se înțeleg aceste animale, chiar dacă nu sunt aceleași specii.

Animăluțele se hrănesc împreună, se joacă împreună și se înțeleg de minune, deși în unele cazuri putem observa clar că unul dintre ele reprezintă prada, iar celălalt prădătorul în ciclul normal de dezvoltare. Însă în acest videoclip putem admira doar dovezi de dragoste și de unificare sufletească.

Până și fundalul sonor amplifică atmosfera de pace și creează liniște prin melodia extrem de bine aleasă pentru a reprezenta o lume a dragostei intense.

Cheia amuzamentului și punctul de maximă intensitate este reprezentat de gestul urangutanului din final. Urmărește clipul până la final pentru a vedea ce face acesta și pentru a râde toată ziua de acea scenă împreună cu prietenii tăi. Este incredibil ce se întâmplă în acele secunde. Privește!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Android

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :