_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Aceste rățuște au parte de prima lor experiență în apă. Privește cum reacționează!

Aceste rățuște nărăvașe au parte de prima experiență în apă în cadrul acestui videoclip. Iată fenomenalul mod în care acestea iau contact cu apa. Este foarte frumos ceea ce reușesc să facă aceste rațe în acel iaz, iar persoana ce imortalizează a știut să pună accentul exact pe cine trebuia, unul din nebunii grupului, rățușca cea neagră ce a început să dea din aripioare exact când a intrat în apă.

Frumusețea unui videoclip de genul este una pură și naturală ce nu reiese decât din agitația provocată de aceste animăluțe. Însă este de ajuns încât să nu te poți opri din zâmbit. Vei urmări acest videoclip cu maximă dragoste și respect față de animale, iar modul lor de a se juca te va bine dispune pentru toată ziua.

Încearcă și convinge-te singur, vizionând acest videoclip până la capăt și bucurându-te împreună cu personajele mirifice de o zi superbă și plină de peripeții!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Woodstock Farm Animal Sanctuary

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :