_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Această invenție a salvat peștișorul de la moarte. Privește și tu despre ce este vorba!

Acest peștișor suferea de o boală ce îi afecta foarte mult mobilitatea și care îi punea viața în pericol, însă animăluțul îi era foarte drag stăpânului și acesta nu concepea în niciun fel pierderea sa, așa încât a încercat orice soluție pentru a-l salva. Cum nimeni nu îi dădea vreo șansă, omul a decis să preia această problemă în propriile mâini și să o rezolve de unul singur, urmând să-și salveze peștișorul.

Ceea ce a reușit să inventeze pentru peștișorul său este absolut extraordinar. Acesta a creat propriul scaun cu rotile pentru peștișori, unealtă ce avea să rezolve problema prietenului său, peștișorul. Privește cum arată acest aparat și cu ce îl ajută pe peștișor în videoclipul de mai jos.

Este absolut incredibil cum s-a gândit stăpânul să inventeze așa ceva și cât de mult s-a chinuit să-și salveze peștișorul. În final aparatul a ajuns să fie comercializat și în magazine, iar stăpânul acestui peștișor a devenit un adevărat erou. Privește invenția și peștișorul în acțiune în acest clip!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: synirr

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :