_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Își pregătește aparatul pentru a face un cadru, dar când să declanșeze privește ce se întâmplă. Cu adevărat șocant!

Cadrele obținute de acest fotograf te vor face să verși lacrimi amare și să te gândești de foarte multe ori că până și tu provoci ceea ce se întâmplă în acest video prin neglijență, încăpățânare, aroganță și altele. Privește ce se întâmplă în acest clip.

Acest bărbat a surprins sute de cadavre ale pescărușilor ce mor zilnic din cauza bucăților de plastic ingurgitate. A surprins pui, păsări adulte, tot felul de păsărele care sărăcuțele merg zile întregi și colindă printre nori pentru a-și hrăni puișorii, iar apoi când aterizează și se cuibăresc ajung să mănânce mizerii, să trăiască în mizerie și să lupte pentru a scăpa de ceea ce noi, oamenii, facem să se întâmple în jurul lor prin neglijență și prin lipsa bunului simț.

Data viitoare când vei mai arunca un pet de plastic pe jos sau când vei scăpa o brichetă și îți va fi lene să te apleci după ea, poate te vei gândi de două ori. Nu ai vrea să mai vezi asemenea poze, nu?

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Phan Anh

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :