_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cea mai superbă metodă de reciclare a sticlelor de apă!

 

Aceasta este cu siguranță una dintre cele mai creative metode de a îndemna oamenii să recicleze peturile de apă. Fiecare sticlă reciclată oferă mâncare cățeilor și pisicilor străzii, iar dacă mai aveai și apă în sticlă, o torni în orificiul special creat și le dai animăluțelor și apă.

În acest mod hrănești și adapi niște animăluțe fără adăpost și stăpâni, dar ești util și comunității, făcând un enorm bine sistemului ecologic. Este absolut revoluționar ceea ce se petrece în acest videoclip. Cățeii și pisicuțele vor fi veseli mereu, iar cei ce vor trece pe stradă vor bifa în fiecare zi o faptă bună.

Iată cum poți face fericite animăluțele și cum puteți evita una dintre cele mai grave forme de poluare a mediului înconjurător. Pentru o campanie CSR această campanie ar trebui să fie premiată la toate categoriile, țintind două mari probleme în același timp și oferind niște soluții  absolut minunate.

Privește și tu acest videoclip și vezi ce părere ai despre noua invenție. Este eficientă din punctul tău de vedere?

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Yucesan AȘ

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :