_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Acești căței au ieșit la cumpărături. Privește ce au primit de la stăpâna lor!

Cățeii din videoclip au fost scoși de către stăpâna lor la cumpărături. Au ieșit împreună la McDonalds și stăpâna s-a gândit să le facă o surpriză. Ceea ce au primit i-a făcut foarte fericiți pe cățeluși, iar pe voi vă va face să zâmbiți. Când veți vedea cățelușul mâncând așa ceva veți izbucni în râs. Priviți!

Stăpâna le-a cumpărat patrupezilor săi fideli înghețată. Aceștia erau nerăbdători să o mănânce, tocmai de aceea unul din ei nu-l lăsa pe celălalt să se apropie. Până la urmă i-a calmat stăpâna și cel micuț a început să lingă înghețata din cornet, exact ca un copil.

Ei bine, când a venit rândul celui mare, privește ce a făcut acesta!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Coopers Dogpatch

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :