_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Acești căței și-au petrecut majoritatea vieții în lanț. Privește reacția lor când au fost eliberați!

Privește ce înseamnă când o mână de oameni binevoitori se adună în scopul unei cauze nobile și se ajută, pun mână de la mână să realizeze o cauză atât de simplă și totuși atât de importantă! Acești oameni s-au întâlnit și și-au pus în gând eliberarea a două ființe absolut extraordinare, doi căței drăgălași și plini de viață.

Aceștia erau triști și erau măcinați de greutatea unui lanț ce îi ținea departe de libertate, însă în momentul în care te apropiai de ei pentru a interacționa, se putea clar observa că în spatele tristeții lor se ascunde o adevărată bucurie și niște căței scumpi și foarte foarte jucăuși.

Așadar, oamenii au început să construiască pentru mititei un țarc. Au construit minunea și le-au dat drumul câinilor. Reacția cățeilor în momentul eliberării din lanț este neprețuită. Privește aici despre ce este vorba!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Coalition to Unchain Dogs

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :