_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Toată lumea a crezut că ea a cumpărat aceste eşarfe într-un magazin de elită. Vei fi şocat când vei afla din ce sunt făcute de fapt!

Dacă încă mai credeţi că un lucru pe care ţi-l faci singur nu poate arăta frumos şi elegant, atunci articolul de faţă e tocmai pentru dvs.! Cu ajutorul unor tricouri vechi veţi putea crea două eșarfe impresionante, chiar dacă nu va fi nevoie nici măcar să vă atingeţi de ac şi aţă!

Eşarfele demult nu mai sunt doar o simplă piesă vestimentară. Astăzi eşarfa este un accesoriu important care vă poate accentua stilul şi personalitatea dvs. Nu ezitaţi să creaţi o asemenea minune chiar cu mâinile dvs.!

шарф из футболки

Eşarfă din tricou

шарф из футболки

Veţi avea nevoie de

 • ţesătură tricotată
 • riglă
 • foarfece
 • plasă adezivă
 • fier de călcat

Ţesătura tricotată se potriveşte perfect pentru ceea ce vrem să facem. Cu ea se lucrează uşor, este moale, se poate întinde şi poate forma falduri elegante. De aceea tricourile, chiar şi cele vechi, sunt tocmai ceea de ce avem nevoie.

Eşarfa se poate face de orice mărime, rămâne doar la discreţia dvs. să tăiaţi ţesătura la mărimile dorite.

шарф из футболки

Plasa adezivă poate fi procurată în orice magazin de tricotaj şi se combină de minune cu ţesăturile moi. E mult mai simplu şi comod să foloseşti plasă adezivă decât să coşi.

Instrucţiuni de lucru

1. Pentru început luaţi două fâşii de ţesătură şi puneţi-le una peste alta având forma literei U, aşa cum e arătat în imaginea de mai jos.

шарф из футболки

2. Luaţi un capăt de ţesătură şi treceţi-l prin ochiul format de literele U, apoi trageţi-l în sus. Se va obţine o bulcă. Faceţi câte 2 bucle din fiecare parte.

шарф из футболки

3. Continuaţi să faceţi bucle, după cum e indicat în poză, iar capetele ţesăturilor lăsaţi-le libere.

шарф из футболки

4. Lipiţi capetele libere ale primei ţesături cu ajutorul plasei adezive, având grijă să fie bine aranjate. Călcaţi cu fierul de călcat zona în care aţi aplicat plasa. Repetaţi procedura cu capetele celeilalte ţesături.

шарф из футболки

5. Aţi obţinut o eşarfă lungă. Tot ce v-a rămas de făcut este să lipiţi capetele libere între ele cu ajutorul plasei adezive.

шарф из футболки

Următorul model de eşarfă arată ceva mai original, căci este decorat cu cosiţe.

Eşarfă din tricou, decorată cu cosiţe

шарф из футболки

Veţi avea nevoie de

 • ţesătură tricotată
 • riglă
 • cleşti pentru rufe
 • foarfece
 • plasă adezivă
 • fier de călcat

Instrucţiuni de lucru

1. Pentru început pregătiţi baza. Tăiaţi o bucată de ţesătură de dimensiunile dorite şi lipiţi laturile lungi între ele cu ajutorul plasei adezive. Veţi obţine un tub din ţesătură, ale cărui capete iarăşi lipiţi-le între ele.

шарф из футболки

2. Pentru a decora baza eşarfei cu cosiţe, veţi avea nevoie de fâşii înguste, ca în imaginea de mai jos. Luaţi trei fâşii, combinând culorile dorite, iar pentru a accentua o anumită culoare, folosiţi-o la două fâşii din trei. Începeţi să împletiţi cosiţa, fixând pentru comoditate capătul cosiţei cu ajutorul cleştilor pentru rufe. Faceţi un nod la capetele cosiţei şi tăiaţi surplusul. Faceţi încă două cosiţe similare.

шарф из футболки

3. Pentru a ataşa cosiţele la baza eşarfei veţi avea nevoie de încă o bucată de ţesătură. Faceţi un nod cu ajutorul acesteia aşa încât să cuprindeţi şi baza, şi cosiţele. Apoi tăiaţi surplusul şi ascundeţi nodul.

шарф из футболки

Să purtaţi mereu cu bună dispoziţie şi să fiţi întotdeauna împodobită cu asemenea accesorii superbe, mai ales dacă sunt făcute chiar cu mâna dvs.!

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :