_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Tinerii se aliniază și ceea ce fac în continuare este absolut minunat! Privește!

Frumosul poate fi exprimat prin multe forme, iar acești tineri au găsit-o pe cea mai potrivită pentru a uimi și a atrage publicul. Un flashmob extrem de interactiv, un dans absolut nebunesc i-a făcut pe unii pasageri ce se aflau în zonă să piardă chiar avionul, fiind atenți la dansatori, tot spectacolul fiind făcut pe aeroport.

Scenele sunt unice și absolut geniale. Este incredibil cum s-au grupat acești tineri și cum au reușit să interpreteze atât de bine și eficient fiecare mișcare și fiecare gest. Tot ceea ce au făcut s-a regăsit în cea mai frumoasă formă și în cel mai pur dans posibil.

Ar trebui să fiți mândri că puteți privi la așa ceva, apoi să fiți de față! Deja discutăm despre chestiuni de vis. Cred cu tărie că cei ce au fost de față la acel dans au uitat și de bilete și de călătorie, dorind să fie cu ochii în patru după tinerii energici ce mențineau atenția publicului.

Să-i invităm în scenă, așadar!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Take The Floor

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :