_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Tigăile vor fi ca noi dacă folosiți acest truc!

Majoritatea gospodinelor sunt amatoare de a găti ceva foarte gustos pentru masa de seară și întreaga familie. Dar… ele se întristează atunci când trebuie să spele vesela, dar mai ales tigăile sau oalele. Uneori ar face orice doar să nu spele aceste vase pline de grăsime. Deși există o mulțime de produse chimice acestea nu tot timpul au efect, plus că chimicalele ne afectează sănătatea.

3

Pentru a vă ușura munca vă propunem să folosiți câteva trucuri bazate pe ingrediente naturale pentru a curăța vasele de grăsimi. Toate ingredientele le aveți în casă.

1. Cartoful

Tăiați un cartof în jumătate. Pe una din jumătăți presărați bicarbonat de sodiu, apoi frecați vasele ca și cum ar fi un burete. Rezultatul se vede îndată!

2. Pliculețele de ceai

Un alt ajutor pentru curățarea vaselor sunt pliculețele de ceai. Curățați tigaia murdară cu un pliculeț de ceai nefolosit. Este important ca pliculețul să fie uscat, deoarece acesta va absorbi grăsimea. Cel mai probabil veți folosi doar două pliculețe, în funcție de mărimea vasului. Orice tip de ceai este binevenit. Efectul este garantat!

3. Fierberea vaselor

Un truc la fel de eficient pentru curățare este fierberea vaselor în soluție de bicarbonat de sodiu și apă. Puneți vasele murdare mai mici într-un vas mai mare și turnați un amestec de 4-5 linguri de bicarbonat de sodiu și apă, apoi fierbeți soluția timp de 30-50 de minute. După care trebuie doar să îndepărtați murdăria cu un burete obișnuit. Acest truc este valabil și pentru curățarea tacâmurilor și a altor ustensile de bucătărie.

Vă dorim să aveți cea mai curată veselă!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :