_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Terciuri care vă ajută să slăbiți 6 kg într-o săptămână! O dietă fără înfometare.

Dintre multitudinea de moduri și sisteme de slăbire este, uneori, destul de dificil să alegeți ce vi se potrivește cel mai bine pentru organismul dvs. Dieta „6 terciuri” a fost aprobată de nutriționiști și s-a dovedit a fi eficientă și sănătoasă.

каши для похудения

Dieta este calculată pentru 7 zile, iar meniul hipocaloric va asigura o slăbire rapidă și confortabilă. Este perfectă pentru femeile care vor să slăbească 5-6 kg. Este o dietă ieftină și nu necesită prea mult timp pentru prepararea bucatelor.

диета 6 каш

Terciuri care vă ajută să slăbiți

Terciurile sunt foarte utile pentru organism. Acestea conțin fibre, vitamine și microelemente prețioase (în funcție de cereale), carbohidrați și proteine care sunt baza unei alimentații dietetice. Fiecare cereală are efectul său unic.

Principiul de bază al dietei „6 terciuri” este că timp de șase zile trebuie să consumați doar a câte un fel de terci (câte un tip pentru fiecare zi), iar în a șaptea zi să faceți un terci din diferite cereale.

меню диеты 6 каш

Meniul dietei „6 terciuri”

  1. Luni – terci de grâu
  2. Marți – terci de mei
  3. Miercuri – terci de ovăz
  4. Joi – terci de orez
  5. Vineri – terci de orz
  6. Sâmbătă – terci de orz integral
  7. Duminică – terci complex din toate cerealele

Această dietă se ține mai ușor dacă o începeți de luni. Duminică seara puteți prepara primul terci. Turnați peste cereale apă fierbinte în raport de 1:3 și îl fierbeți 5 minute. Înveliți castronul și lăsați terciul să se umfle. Dimineața pe stomacul gol consumați un pahar de apă caldă cu lămâie, iar după 20 de minute puteți dejuna.

диета 6 каш

Terciul nu trebuie să conțină sare, zahăr sau miere. Consumați terci la fiecare 3-4 ore, imediat ce apare foamea. Pe parcursul acestei diete puteți consuma legume proaspete (morcovi, castraveți, roșii, ardei dulci), fructe (mere, citrice), chefir în cantități limitate.

Trebuie să vă abțineți de la consumul de pește, carne, ouă, lapte, alcool, dulciuri și produse făinoase. Poate fi consumat ceai neîndulcit, apă în cantități suficiente. Important: Dacă suferiți de vreo afecțiune cronică a sistemului digestiv, consultați medicul înainte de a începe această dietă.

диета 6 каш

Timp de o săptămână se va normaliza digestia, organismul se va curăți, se va îmbogăți cu vitamine și microelemente, ceea ce se va reflecta neapărat asupra siluetei, pielii, părului și unghiilor.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :