_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Țânțarii au dispărut din grădina sa după ce a confecționat o lumânare naturală…

Unicul lucru pe care nu îl suport vara sunt insectele enervante care nu ne lasă nici o clipă. Încerc să mențin curățenia în casă și să nu fie nici un lucru de care să fie atrași, dar se pare că nu este suficient. De ce ele se gândesc mereu cum să intre în casă, dar nu și cum să iasă.

Am înțeles totuși că insectele joacă un rol important în sistemul ecologic și unele din ele sunt folositoare pentru grădină, dar de ce să nu își facă lucrul cât mai departe de grădina mea. Insectele mușcă, înțeapă, transportă boli și au un mod special de a strica dispoziția în timpul picnic-urilor sau grătarelor. Deci cum să facem față acestor insecte neprietenoase.

Atunci când știu că voi sta mai mult timp afară, îmi pulverizez corpul cu un spray anti-insecte. Însă multe dintre ele conțin destul de multe chimicale. De aceea am ales o metodă naturală și simplă. Borcănașe ce resping insectele! Acestea se potrivesc de minune pentru picnic-uri și petreceri în curte.

v1

Aveți nevoie de

  • un borcan
  • lămâi
  • lămâi verzi
  • apă
  • rozmarin proaspăt
  • ulei esențial de lavandă
  • lumânări mici

Acest borcan de îndepărtare a insectelor arată frumos și în același timp miroase extraordinar, iar insectele nu pot suporta mirosul.

Priviți video de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum se pregătește acest borcan minune!

Vă dorim petreceri fără țânțari!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: MakersKit Lab

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :