_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Super-scrub pentru colon – minus 11 kg!

În articolul de față vă vom învăța cum să curățați colonul. E nevoie de o singură cură pentru a vă bucura de rezultate uimitoare.

N-aș fi crezut dacă nu încercam eu însămi! O prietenă m-a convins să o fac. Am slăbit cu 11 kg, tenul a devenit mai plin de viață, părul a încetat să mai cadă iar unghiile – să se mai exfolieze!!!

superskrab_dlya_kishechnika_-_minus_11_kg__naget_ru

Timp de o lună, în fiecare dimineață (pentru a obține rezultate) va trebui să consumați un “scrub” extrem de util. În cele din urmă, după o lună de zile veți vedea în oglindă rezultatul suferințelor dvs. Culoarea tenului, pielea, părul și unghiile devin superbe + burta “se topește”. Nu are efecte secundare, este testat pe mine.

Ingrediente

  • 5 linguri de fulgi de ovăz
  • 5 linguri de apă
  • 1 lingură de lapte (sau o linguriță de frișcă)
  • 1 linguriță de miere
  • 5 nuci

Mod de preparare

Turnați 5 linguri de apă fiartă și răcită peste 5 linguri de fulgi de ovăz și lăsați peste noapte (se poate și dimineața pentru 15-20 de minute). Dimineața adăugăm în fulgii de ovăz înmuiați 1 lingură de lapte sau una de frișcă, 1 linguriță de miere și 5 nuci sau alune. Amestecăm totul și înainte să înghițim amestecul, mestecăm foarte bine. Timp de 3 ore nu trebuie să mâncăm nici să bem nimic (nici ceai sau cafea). După 3 ore amatorii de cafea își pot satisface dorința, consumând băutura preferată.
Vă dorim să fiți suple, frumoase și să aveți o stare de spirit excelentă!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :