_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Super-eficienta dietă “Scara”: 5 zile – 5 trepte. Rezultatul este vizibil cu ochiul liber!

Dieta “Scara” câștigă tot mai multă popularitate. Acest lucru se datorează în principal faptului că ea durează doar 5 zile, este ușor de ținut, și pierderea în greutate este de la 3 până la 6 kg.

scara

Dieta “Scara”

Principiul esențial al dietei se bazează pe faptul că fiecare zi prezintă o anumită treaptă cu un anumit produs. Dieta modestă este aleasă cu o așa alternanță a produselor alimentare, încât să reducă la minimum efectele negative asupra sănătății iar pierderea în greutate să fie intensă.

Regula de bază a dietei “Scara” este respectarea strictă a meniului, nu puteți schimba ordinea produselor. Volumul mâncării împărțiți-l în 5-7 mese, iar între mese beți apă (nu mai puțin de 1.5 litri pe zi).

как правильно питаться

Treptele dietei “Scara”

  1. Prima treaptă – De curățare

Prima zi este una de pregătire a organismului pentru etapele ulterioare. Merele ajută la curățarea intestinelor iar cărbunele activ leagă și elimină din organism toate toxinele acumulate.

Meniu: 1 kg de mere, 12 comprimate de cărbune activat, 1.5-2 litri de apă. Nu e neapărat nevoie să mâncați tot kilogramul de mere: probabil că nici nu veți dori.

  1. Treapta a doua – De recuperare

A doua zi este destinată proteinelor. Datorită brânzei de vaci și a laptelui acru, după curățare se restabilește în mod activ microflora intestinală.

Meniu: 1 litru de lapte acru degresat, 600 g de brânză de vaci cu un conținut scăzut de grăsimi, 1.5-2 litri de apă.

  1. Treapta a treia – Energizantă

În această zi, veți recupera energia consumată în ultimele 2 zile. Acest lucru vă va ajuta să evitați faza de platou (adică de stagnare în pierderea kilogramelor), care apare în timpul respectării unor diete.

Vă rugăm să rețineți: nu trebuie să mâncați toate stafidele odată, savurați câte 5 stafide, prelungind plăcerea gustativă pe tot parcursul zilei.

Meniu: 2 linguri de miere, 300 g de stafide, 2 litri de compot de fructe uscate.

  1. Treapta a patra – De construcție

Astăzi veți sătura din nou organismul cu proteine, material de construcții pentru țesuturi. În același timp, se va păstra tempoul de pierdere în greutate.

Meniu: 500 g de carne de pui fiartă, pătrunjel, 1.5-2 litri de apă.

  1. Treapta a cincea – De ardere

Fibrele nu aduc aport de calorii organismului, dar pentru digestia lor organismul consumă foarte multă energie. În acest fel țesutul adipos din organism este “ars” în mod activ. La această etapă, dvs vă veți satura organismul cu micronutrienți benefici și vă veți curăța intestinele.

Meniu: terci de fulgi de ovăz cu apă (200 g de fulgi), 1 kg (greutatea totală) de orice fructe și legume proaspete, 1.5-2 litri de apă.

Această dietă este bine să o combinați cu exerciții fizice moderate. Iar ca greutatea în plus să nu revină evitați în următoarele câteva zile porțiile mari de mâncare, produsele prea grase, produsele de patiserie și dulciurile.

”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :