_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Sugestii pentru orice situație din viață: cum să faci economie de timp și să cureți chiar și cele mai murdare suprafețe.

 Curățenia zilnică consumă multă putere, timp și bani – diversele produse de curățare costă scump și pot afecta nu doar sănătatea copiilor dar și a adulților. În plus ele nu tot timpul sunt la îndemână.

Dacă nu aveți în casă produse de curățare de firmă sau doriți să economisiți bani renunțând la achiziționarea acestora, urmați sfaturile noastre!

Sfaturi pentru curățenie

1. Sticlele decorative

Dacă aveți sticle frumoase dar incomode de spălat – amestecați sare, săpun, puțină apă caldă și turnați acest amestec în sticlă. Agitați bine de câteva ori și repetați procedura dacă este necesar.

стеклянные бутылки

2. Canapea din microfibre

Dacă aveți o canapea din microfibră, nu o  curățați cu apă de la robinet, deoarece pot rămânea urme și chiar pete întunecate. Pentru a curăța suprafața murdară, utilizați mai întâi spirt medicinal iar apoi apă distilată. Algoritmul de curățare este următorul: mai întâi înmuiați, iar apoi frecați suprafața cu o perie rigidă uscată.

диван из микрофибры

3. Urme de marker pe podea

Pentru a curăța rapid și ieftin podeaua de marker, utilizați pasta de dinți. Aplicați-o pe porțiunea scrisă, așteptați un pic și ștergeți cu un burete umed.

маркер на полу

4. Cratițe și tăvi arse

Problema cratițelor și a tăvilor arse poate fi rezolvată cu ajutorul unui amestec de bicarbonat de sodiu și apă oxigenată. Această soluție simplă și ieftină vă va scuti de procesul de curățare îndelungat – un minim de efort și un rezultat bun.

>обгоревшие кастрюли и противни» itemprop=

 

5. Ramele ferestrelor

Înainte de a începe procesul de curățare presărați generos bicarbonat de sodiu pe ramele ferestrelor. După câteva minute turnați deasupra oțet și așteptați până când va trece reacția. Luați bețișoare din bumbac sau o periuță de dinți veche și curățați minuțios, iar apoi ștergeți aceste locuri cu o cârpă umedă.

окно

6. Praful de pe gurile de aerisire

Aceste locuri greu accesibile pot fi curățate ușor cu ajutorul unei perii de machiaj veche.

вентиляционные отверстия

7. Pieptenele

Îndepărtați firele de păr încurcate de pe pieptene cu ajutorul foarfecei, după care înmuiați pieptenele într-o soluție caldă de bicarbonat de sodiu și apă.

расческа

8. Salonul automobilului

Ca salonul mașinii să aibă un aspect proaspăt după curățare, faceți o soluție de săpun cu adaos de oțet și bicarbonat de sodiu, luați o perie rigidă și începeți să frecați scaunele până când salonul va deveni ca nou.

авто

9. Mașina de spălat

Odată cu trecerea timpului, chiar și cea mai scumpă mașină de spălat se murdărește și hainele după spălare nu arată așa cum ar fi trebuit. Pentru a scăpa de mirosul stătut, efectuați un ciclu de spălare intensivă fără rufe, adăugând în sertarul mașinii clor sau un amestec de bicarbonat de sodiu și oțet.

стиральная машина

10. Rosturile de la faianță și gresie

Chiar dacă locuința lucește de curățenie, rosturile îngălbenite și înnegrite de la gresie și faianță strică considerabil armonia. Pentru a scăpa de această problemă, faceți un amestec din săpun și clor și frecați rosturile cu o periuță de dinți veche. Tot cu această soluție puteți curăța foarte ușor baia în doar 10 minute.

кафель

Sperăm că v-am convins de faptul că oricât de murdare ar fi suprafețele, ele pot fi curățate fără mari eforturi și fără să dați bani pe tot felul de soluții de curățare. Curățenia vă poate garanta ordinea în viața personală. Într-o casă curată și gândurile oamenilor devin mai curate…

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :