_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

A pus pe ea o pereche veche de blugi. De ce? Este pur și simplu genial!

Este sezonul de îngrijire a grădinii, de aceea mulţi dintre noi petrec mult timp în aer liber. Îngrijirea grădinii şi mai ales rezultatele obţinute nu numai că ne ridică dispoziţia, ci ne creează şi oportunitatea de a da un suflu nou unor obiecte învechite.

În filmuleţul de mai jos veţi vedea cum o pereche inutilă de blugi se transformă în doar câteva minute într-un şorţ foarte comod pentru grădinărit. Tot de ce aveţi nevoie este o pereche de blugi vechi şi foarfece.

Instrucţiuni

  1. Tăiaţi pantalonii puţin mai jos de buzunarele din spate.
  2. Faceţi o tăietură de-a lungul extremităţilor laterale ale blugilor, dar nu atingeţi brâul unde se pune centura.
  3. Tăiaţi partea din faţă exact sub brâu.
  4. Îmbrăcaţi şorţul astfel încât buzunarele din spate să fie în faţă, iar nasturele şi şliţul să fie în spate.

Acest şorţ ingenios va fi foarte util în grădină, are buzunare comode în care să puneţi tot felul de instrumente şi este şi destul de rezistent. Urmăriţi filmuleţul pentru a vedea la modul practic cum puteţi face un asemenea şorţ.


 

Autor text: Perfect-Ask.com

Sursa: littlethings.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :