_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Sfaturi practice pentru curățarea pervazului din plastic de pete și murdărie

Tuturor gospodinelor le place să fie curățenie ideală în casă. Fiecare colțișor contează și necesită îngrijire. Pervazurile sunt locurile care se prăfuiesc destul de des. Unele tipuri de curăță mai ușor altele mai puțin. Astăzi vă propunem câteva sfaturi practice pentru curățarea pervazurilor de plastic.

5

Sfaturi pentru curățarea pervazurilor din plastic

1. Pervazurile din plastic se pot curăța foarte ușor cu produse de curățare din comerț, însă pe etichetă trebuie să fie indicat pentru plastic. Frecați cu un burete aspru. Pervazul nu se va zgâria. Fiți atenți că unele produse sunt universale, iar altele au destinații speciale, cum ar fi de exemplu, pentru îndepărtarea ruginii.

2. De asemenea, puteți folosi produse chimice lichide. Diluați puțin lichid cu apă și pulverizați pe pervaz. Lăsați puțin să acționeze, după care frecați cu o perie sau cu un burete, apoi spălați cu o lavetă curată. Această metodă permite să nu vă atingeți mâinile de produsele chimice. Se recomandă aerisirea camerei timp de câteva minute, deoarece produsele pot fi toxice.

3. Pervazurile pot fi curățate cu produse pentru spălarea geamurilor.

4. Puteți utiliza șervețele pentru dispozitivele electronice sau șervețele umede pentru bucătărie sau pentru cuptorul cu microunde.

5. Amestecați puțin detergent înălbitor pentru rufe cu puțină apă. Aplicați pe pervaz și apoi clătiți. De asemenea, puteți face o pastă din resturile de săpun cu apă. Aceasta curăță eficient pervazurile și nu este atât de toxic.

6. Pentru a evita procesul de curățare a pervazului, puteți să-l acoperiți cu autocolant alb. Acesta este lucios și neted, de aceea este mai ușor de curățat. Periodic puteți să-l schimbați. De asemenea, puteți schimba și culoarea autocolantului.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :