_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Sfaturi practice pentru a avea o cadă impecabilă, fără rugină!

Fiecare dintre noi își dorește să facă baie într-o cadă curată. De aceea trebuie să avem grijă cu regularitate să o curățăm. Petele mai vechi întotdeauna se curăță mai greu. Încercați periodic să folosiți trucul pe care îl vom recomanda în continuare. Este eficient, ieftin și accesibil.

mm1

Produsele chimice din comerț sunt dăunătoare pentru sănătatea dvs și a familiei dvs. Din acest motiv vă recomandăm o metodă de curățare ce conține doar ingrediente naturale și care sunt la îndemână în orice gospodărie.

Aveți nevoie de

  • 100 ml de oțet de vin
  • sare
  • un bol

Pașii de lucru

  1. Turnați într-un bol 100 ml de oțet și sare. Raportul este de 1 lingură de sare la 50 ml de oțet.
  2. Încălziți puțin amestecul până la temperatura de 40-50°C.
  3. Aplicați amestecul pe cadă, în special pe pete și frecați ușor cu o cârpă moale.
  4. Lăsați amestecul să acționeze aproximativ 15-20 de minute, apoi clătiți cu apă caldă.

Această metodă este foarte eficientă și elimină în mod natural și sigur rugina, depunerile și murdăria de pe cadă. Dacă nu se curăță din prima, repetați întregul proces câteva zile la rând.

O altă metodă este curățarea căzii cu înălbitor cu clor. Înainte de a aplica înălbitorul, înveliți suprafețele cromate cu folie de plastic. Puteți turna înălbitorul direct pe pete și lăsați-l să acționeze aproximativ o oră. După care clătiți abundent cu apă.

Pentru curățarea căzilor emailate nu folosiți  lavete sau burete abrazive, deoarece puteți zgâria suprafața.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: www.yourstylishlife.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :