_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

A pus o pastilă de aspirină în mașina de spălat. Efectul este mai presus de orice așteptări!

Acest truc mi-a salvat tricoul preferat! Cine ar fi crezut că o simplă pastilă de aspirină poate să se compare cu un produs de înlăturare a petelor…

Ce să faceți ca hainele albe să nu se îngălbenească la spălare? Cum să scoateți petele dificile de pe haine și să le mențineți ca noi? Secretul mi l-a spus mama, și pentru asta îi sunt foarte recunoscătoare. Este foarte eficient pentru hainele de culori deschise!

как стирать белые вещи чтобы они не желтели

Cum se spală hainele albe

  1. Este foarte simplu să ai haine de un alb imaculat! Diluați 5 pastile de aspirină a câte 325 mg în 8 litri de apă caldă. Înmuiați hainele în această soluție și lăsați-le pentru 8 ore.
  2. Puteți mărunți în prealabil pastilele de aspirină pentru a se dilua mai repede și a acționa mai eficient.
  3. Adăugați câteva pastile de aspirină în mașina de spălat! Acest truc va înălbi chiar hainele mai îngălbenite. Dacă înainte de spălarea cu mașina veți înmuia hainele în soluție de aspirină, efectul va fi extraordinar!

Deja știu cum să îndepărtez petele îngălbenite de pe haine. Aspirina este un produs de neînlocuit în casa mea, deoarece nu deteriorează țesătura, dar înlătură de minune petele. Este mai bună decât orice înălbitor! Merită încercat, sunt sigură că veți fi mulțumiți de rezultat!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :