_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

A pulverizat alcool etilic pe pat. Ceea ce a urmat m-a mirat foarte mult!

Alcoolul etilic de cele mai multe ori este utilizat în calitate de dezinfectant, dar poate fi utilizat și în alte scopuri. De asemenea, este un produs cosmetic foarte bun. În acest articol vă prezentăm câteva utilizări mai neobișnuite ale alcoolului etilic. Iată ce puteți face cu el.

1473786532_1

Idei de utilizare a alcoolului etilic

1. Îndepărtează ploșnițele

Alcoolul etilic vă poate ajuta să scăpați de aceste insecte. Umpleți un recipient cu pulverizator cu alcool etilic și pulverizați din plin pe saltea și perne. Deoarece pot fi ascunse și ouă de ploșnițe, trebuie să repetați acest procedeu de mai multe ori.

2. Înlocuiește antiperspirantul

Dacă ați plecat la odihnă și ați uitat antiperspirantul, nu vă faceți griji, alcoolul etilic vă vine în ajutor. Trebuie doar pulverizați puțin alcool pe subraț. Acesta îndepărtează bacteriile care provoacă mirosul neplăcut. Fiți, însă, atenți. Nu folosiți alcoolul o perioadă îndelungată, deoarece poate irita pielea.

3. Pungă pentru gheață

Dacă veți pune alcool etilic în congelator, acesta nu se va solidifica în întregime, dar se va transforma într-o soluție rece. De ce este atât de important? Datorită acestei proprietăți el poate fi utilizat în calitate de compresă rece. Turnați într-o pungă cu fermoar 1 parte de alcool etilic și 2 părți de apă. Scoateți tot aerul și puneți punga în congelator. După aproximativ o oră soluția va fi gata de folosit. Puteți folosi punga pentru traume sau pentru a menține mâncarea rece când sunteți plecat.

4. Îndepărtează păduchii

Alcoolul etilic este perfect pentru îndepărtarea păduchilor din păr. Puneți alcool într-un recipient cu pulverizator și adăugați câteva picături de lavandă. Ieșiți la balcon sau în curte și aplicați soluția pe pielea capului. Pieptănați bine părul pentru a înlătura toți păduchii. După efectuarea acestei proceduri, dezinfectați foarte bine pieptenele.

5. Curăță urechile foarte bine

De cele mai multe ori se folosesc bețișoare din vată pentru curățarea urechilor. Această metodă este periculoasă, deoarece ceara se împinge mai adânc în canalele urechii. O metodă mult mai sigură este folosirea oțetului alb și a alcoolului etilic. Amestecați aceste ingrediente într-un recipient. Înmuiați în această soluție un disc demachiant și puneți-l în ureche.

6. Îndepărtează oja de pe unghii

Multe produse cosmetice pentru îndepărtarea ojei de pe unghii conțin acetonă, care poate deteriora unghiile, iar mirosul înțepător poate provoca disconfort. Folosiți alcool etilic drept alternativă. Poate lua mai mult timp, dar va fi mai sănătos.

7. Îndepărtează iritațiile de la firele de păr crescute sub piele

Firele de păr crescute sub piele se îndepărtează mai greu. După epilare unele părți ale pielii se acoperă cu pete roșii. În acest caz aplicați alocool etilic pe piele pentru a ameliora iritațiile și pielea va fi mai netedă. 

8. Curăță pielea

În componența cremelor împotriva acneiei intră peroxid de benzoil. Alcoolul etilic are aceleași proprietăți. Datorită proprietăților sale antiinflamatorii, alcoolul dezinfectează coșurile, înmoaie pielea și previne apariția altor iritații. Fiți atenți și utilizați alcoolul doar pe pielea afectată.

9. Luptă împotriva herpesului

85% dintre oameni sunt purtători de virusul herpes, dar nu se manifestă la fiecare. Dacă aveți această problemă, aplicați alcool etilic de 70% pe zona afectată. Acest procedeu va grăbi procesul de vindecare.

10. Dezinfectează mâinile

Alcoolul etilic este un dezinfectant foarte bun în condiții casnice. Amestecați 100 g de aloe vera cu 50 g de alcool izopropilic și veți obține un dezinfectant ideal pentru mâini.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :