_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Proprietățile unice ale tămâiei care practic nu erau cunoscute până acum. Ultimele noutăți care i-au uimit și pe medici!

Aroma tămâiei dăruiește omului un sentiment de liniște și protecție. Tămâia împiedică răspândirea microbilor în aer, în apă și cel mai important în organism. Care este secretul acestei substanțe?

Proprietățile benefice ale tămâiei

În Biblie este scrisă rețeta de preparare a aromei binemirositoare și cum trebuie să se folosească. Dumnezeu i-a spus lui Moise: „Ia substanțe binemirositoare:  stacti, onicha, halvan și rășină curată, toate în proporții egale. Și fă din ele componența tămâiei, curată și sfântă”.

Rășina curată este tămâia, smoala arborelui Boswellia, care este foarte rar și crește în Arabia. Stacti este smirna extrasă din arbore de stacti (myrrha).

Halvan reprezintă granulele uscate ale sucului lăptos din familia …. care are proprietăți de ameliorare a durerilor, spasmolitice și diuretice. Onicha nu este altceva decât un tip special de frunze de coajă de moluște care trăiesc în Marea Roșie. Măcinate sub formă de pulbere, ele erau folosite din antichitate în medicină.

Unind aceste componente, savanții au încercat să stabilească proprietățile adevărate ale tămâiei biblice. Rezultatul i-a uimit. Tămâia s-a adeverit a fi un puternic stimulator al imunității!

Atunci când preoții îi tămâiază pe bolnavi, fumul, care semnifică puterile luminoase, umplea încăperea. În sens medicinal, aceasta nimicea virușii și bacteriile ce provocau boala.

Particulele mici care pătrund prin plămâni în organism au un efect de însănătoșire miraculos. În fumul tămâiei se conțin substanțe care înlătură stresul, ajută la ameliorarea epuizării nervoase, atacurilor de panică și a insomniei.

Aroma tămâiei îmbunătățește memoria. În epoca medievală, medicul armean Amirdovlat Amasiatsi scria: „Prin natura sa fierbinte și uscată, tămâia fortifică mintea și înlătură pierderile de memorie”. Daoiștii recomandă tămâia ca remediu de prelungire a vieții.

În mănăstirile din Rusia se consuma infuzie pe bază de tămâie pentru fortificarea sănătății. Bolnavii erau tratați prin mirosirea tămâiei, deoarece ea este un medicament pentru corp. Rășina la temperaturi înalte elimină biocatalizatori care ușurează dezvoltarea conștiinței.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :