_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Proprietățile ascunse ale lucrurilor obișnuite: găsiți o aplicație utilă pentru orice!

Ne-am obișnuit să cumpărăm lucruri noi pentru diferite necesități. Munca din gospodărie solicită permanent cheltuieli mari, cumpărături infinite și acumularea diferitelor obiecte în casă. Aceasta nu e o abordare deloc avantajoasă, întrucât multe lucruri pe care deja le aveți în casă pot fi reutilizate în alte scopuri!

Fiecare lucru poate fi folosit pentru altă destinație la care nici nu v-ați gândit. În acest articol vă împărtășim niște trucuri secrete despre refolosirea lucrurilor obișnuite. Dacă le veți aplica în practică veți economisi destul de mult.

корица

Utilizarea neobișnuită a lucrurilor obișnuite

1. Pliculețele de ceai nefolosite înlătură eficient mirosurile neplăcute. Puteți să le puneți în frigider, cutii, borcane, dulapuri… Mirosul va fi foarte plăcut!

2. Puteți scăpa de petele de pe haine cu ajutorul apei oxigenate. Utilizați această metodă doar pentru hainele de culori deschise, deoarece apa oxigenată are proprietatea de a decolora.

3. Șervețelele umede pentru copii pot fi utilizate pentru curățarea diferitelor dispozitive.

4. Cu ajutorul scorțișoarei veți scăpa în câteva clipe de furnici. Împrăștiați scorțișoară pe locurile necesare, acolo unde le place cel mai mult furnicilor. Ele pur și simplu vor dispărea!

5. Pasta de dinți curăță până la luciu orice obiect metalic. Ați știut?

6. Partea interioară a cojii de banană va curăța foarte bine tacâmurile. Nu aveți nevoie de produse chimice.

7. Mierea este un remediu antibacterian. Folosiți mierea când nu aveți altceva la îndemână.

8. Mușcăturile de țânțari pot fi tratate cu aspirină. Pisați o pastilă și aplicați praful pe mușcătură. Urmele vor dispărea îndată!

9. Dacă ați terminat pasta de dinți, spălați-vă cu bicarbonat de sodiu! Acesta înălbește foarte bine dinții.

10. Încălțămintea din piele va arăta foarte bine dacă veți aplica pe ea cremă de mâini.

11. Cărbunele de lemn împrospătează aerul din încăperi. Puneți puțin cărbune pe o farfurie și va servi și ca element de decor.

12. Geamurile nu vor avea urme dacă le veți curăța cu filtrele de hârtie pentru cafea. Produsele chimice au fost depășite.

13. Foarfecele pot fi ascuțite foarte simplu! Tăiați cu foarfecele mai multe bucăți de folie de aluminiu.

Aceste trucuri vă vor fi de ajutor în diferite situații.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :