_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Proiectează-ți propriul brad de Crăciun dintr-un singur șervețel! Nu știi cum? Privește!

Videoclipul acesta vă prezintă o modalitate extreme de creativă de a vă construi propriile accesorii de Crăciun. Iată spre exemplu, ce ușor puteți concepe un brăduț de Crăciun din numai un șervețel.

Luați șervețelul și îl îndoiți în patru, după care luați fiecare colț și îl ridicați în sus după ce ați poziționat șervețelul în forma unui romb. După ce ați întors colțurile, întoarceți șervețelul cu ele în jos și trageți din colțuri, împăturind încă odată șervețelul. Colțul trebuie să ajungă pe partea cealaltă, așa încât forma șervețelului să înceapă să prindă conturul unui brad.

După ce ați terminat acești pași, întoarceți șervețelul și începeți să îndoiți din nou colțurile. introduceți colțurile în orificiile formate după ce ați îndoit colțul de deasupra.

Prindeți o floricică în vârful bradului cu ajutorul unui bold și minunăția este gata! Acum puteți să vă bucurați de frumusețea unui Crăciun autentic hand made cu cei dragi. Nu ratați această ocazie!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Handimania

 

 

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :