_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Probabil ai văzut acest spray în magazine… Data viitoare îl vei cumpăra neapărat!

Orice gospodină are în casă o mulţime de detergenţi pentru curăţenie, spălat vesela, curăţirea covoarelor etc. Dar cu siguranţă visul tuturor este să aibă o super soluţie care să facă faţă tuturor problemelor din gospodărie.

De fapt există o astfel de soluţie universală, care rezolvă o mulţime de probleme. E vorba de spray’ul WD-40. Înainte acesta era accesibil doar pentru sfera industrială, dar astăzi poate fi procurat practic în orice supermarket. Echipa Perfect-ask.com are plăcerea să vă prezinte mai multe feluri în care îl puteţi utiliza.

универсальное средство для уборки

Spray universal pentru gospodărie

1. Eliminarea petelor

WD-40 elimină cu uşurinţă petele de pe covoare. Pulverizaţi puţin spray pe pată, iar după un minut ştergeţi-o cu un şerveţel de bumbac. Metoda e bună pentru orice tip de covoare.

wd-40 применение в быту

2. Alungă păsările şi insectele

Dacă vă deranjează păsările care îşi fac cuib sau petrec mult timp pe teritoriul dvs., aplicaţi WD-40 pe locurile respective. Păsările fug de mirosul acestui spray.

Acelaşi lucru se referă şi la insecte, cum ar fi viespile. Dacă aţi stricat un cuib de viespi, stropiţi neapărat acel loc cu WD-40 pentru a preveni întoarcerea insectelor. La fel de eficient spray’ul luptă cu gândacii şi păianjenii.

wd-40 применение в быту

3. Protejarea încălţămintei

Pulverizaţi WD-40 pe încălţăminte şi aşteptaţi câteva minute să se impregneze, după care ştergeţi-o cu un şerveţel. În acest fel pantofii vor deveni impermeabili, deci perfecţi pentru a-i purta pe timp de ploaie sau ninsoare. Din păcate această metodă nu e potrivită pentru încălţămintea din stofă şi din piele întoarsă.

жидкость wd-40 применение

4. Eliminarea petelor de adeziv

Dacă aveţi nevoie să înlăturaţi o etichetă de pe un produs sau urme de adeziv de pe o suprafaţă, aplicaţi puţin WD-40, apoi ştergeţi locul cu un burete. Spray’ul elimină complet practic orice urme chiar şi ale celor mai puternice substanţe adezive.

жидкость wd-40 применение

5. Antigel

Nouă nu ne stă în putere să influenţăm timpul de afară. Ce putem face în schimb e să luptăm cu efectele gerului de afară. Aplicaţi puţin WD-40 pe suprafaţa exterioară a geamurilor pentru a le proteja de îngheţ.

wd-40 использование

6. Curăţarea instalaţiilor sanitare

Supermarketurile au secţii întregi cu detergenţi şi soluţii pentru curăţarea instalaţiilor sanitare. Dar pulverizând WD-40 pe pereţii closetului, ale cabinei de duş sau pur şi simplu pe faianţă, veţi înlătura cu uşurinţă toată murdăria şi toate depunerile. După aplicarea spray’ului ştergeţi suprafaţa cu un şerveţel de bumbac.

wd-40 использование

7. Întreţinerea foarfecelor

Cu timpul pe lamele foarfecelor se depune rugina şi tot felul de murdării, după care ne e foarte greu să le mai utilizăm. Aplicaţi puţin spray WD-40 şi foarfecele vor funcţiona ca şi când ar fi noi!

wd-40 использование

8. Curăţirea pereţilor

WD-40 e un produs de neînlocuit pentru familiile cu copii mici. Lor le place atât de mult să scrie pe pereţi! Şi părinţii nu trebuie să inhibe pornirile artistice ale copiilor, căci există o soluţie sigură: aplicaţi WD-40 şi veţi uita de această neplăcere. Dar să aveţi în vedere că soluţia e bună doar pentru suprafeţe lucioase.

wd-40 как пользоваться

9. Scoate cu uşurinţă inelul

Organismul nostru e foarte dinamic şi îşi poate schimba dimensiunile. De aceea mulţi dintre noi au problema că nu mai pot scoate inelul după ceva timp. Aplicaţi pe deget puţin super-spray şi veţi putea scoate inelul fără nici o durere!

wd-40 как пользоваться

10. Înlătură guma

Când se lipeşte guma de păr e o senzaţie extrem de neplăcută şi e greu să scapi de ea. Aplicaţi puţin spray WD-40 pe acel loc, având grijă să protejaţi ochii şi să nu inspiraţi această substanţă. După câteva minute veţi putea înlătura cu uşurinţă guma cu ajutorul unei perii sau a pieptenelui.

wd-40 как пользоваться

E incredibil că un produs atât de util este totodată atât de accesibil. Nu prea există alternative atât de multifuncţionale pentru întreaga gospodărie. Povestiţi-le şi prietenilor despre super-spray’ul WD-40!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :