_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Priviți unde s-a ascuns acest pisoiaș. Absolut înduioșător!

Aceste pisicuțe sunt totul pentru mama lor adoptivă, care spre marea noastră uimire este o cățea din rasa ciobănesc german. Pisoiașii au fost salvați, însă mama lor a fost pierdută, așa încât micuții trebuiau să se descurce singurei, până într-un moment. Acea clipă a sosit în momentul în care pisicuțele s-au întâlnit cu Brooke, ciobănescul german care are grijă de ele ca și când le-ar fi propria mamă.

Stăpânul casei le hrănește pe micuțe cu biberonul, acestea cresc armonios, iar Brooke se asigură că au căldura sufletească aproape și că le protejează de pericole. Privește cum decurge o zi normală în această casă plină de suspans și de atmosferă benefică dezvoltării pisicuțelor.

Privește unde se ascund micuții pisoiași după ce îți iau măsuța și încep să se joace. Blana cățelului este un adevărat adăpost pentru aceste animăluțe. Iată ce fac din ea! Pur și simplu nu îi mai vezi în momentul în care se cuibăresc în blana cățelului. Ar rămâne acolo pentru totdeauna, din câte putem observa.

Iată cum se comportă cățelul cu ele!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: CreekValleyCritters

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :