_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Priviți atent podeaua, deoarece nu este din lemn… Fiți gata, căci este de-a dreptul uimitor!

Majoritatea persoanelor preferă o pardoseală din lemn în locuințele lor. Motivul este întemeiat! Lemnul are un aspect superb și natural, cu o varietate mare de culori, cu diferite texturi și finisaje. Dacă optați pentru lemn prelucrat la fabrică în loc de cel natural poate fi destul de costisitor. Având podeaua de lemn și un câine în casă, aceasta poate fi deteriorată destul de tare.

Priviți acest video prezentat de o agenție de design interior. Priviți cum o podea din ciment se transformă într-o podea cu aspect de lemn. Pare o nebunie, dar rezultatul final este uimitor! Ați mai văzut așa ceva?

Nici nu pare a fi o podea de ciment, dar pare a fi din lemn natural sută la sută.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: metaspoon.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :