_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Privește ce utilitate a găsit acestor două jante vechi de mașină! Incredibil așa ceva!

Cine a spus că pentru a fi ingenios ai nevoie de resurse nelimitate? Pentru a fi ingenios nu ai nevoie decât de niște creativitate în plus, față de oamenii obișnuiți și, în acest caz, de două jante vechi de mașină.

Acest om s-a gândit să fie inovativ și în același timp să-și maximizeze eficiența și productivitatea în cele ale “grătăritului”, așa încât s-a apucat să-și facă singur propriul grătar din două jante de mașini găsite undeva, într-un loc de mult uitat de timp. Privește în videoclip cum a procedat.

Totul începe prin demontarea roților de la mașină și prin scoaterea pneurilor de pe jante. Dacă ai noroc să ai jantele deja goale, vei scurta cu mult timp operațiunea. Apoi faci două tăieturi în ambele jante, exact ca în clip. Urmează să sudezi jantele una de alta.

Folosești un electrod micuț, apoi începe să sudezi. În continuare vei suda o bucată de plasă metalică deasupra, pentru a putea face grătarul propriu zis și asta este tot. Privește ce a iești! Vei putea găti pe el fără nicio problemă. Iată!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Thumb Nail Ranch

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :