_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Privește ce poți să faci cu o șosetă veche și cu o pungă de orez. Nu ai crede asta niciodată!

Așa cum v-ați obișnuit, Perfect Ask este aici pentru a vă învăța cum să vă decorați casa cu ajutorul unor idei super creative și cu un buget extrem de limitat. Astăzi învățăm cum facem mascote, jucării, folosind câteva șosete vechi, pe care nu le mai purtăm, dar care sunt curate și fără găuri sau alte defecte și puțin orez.

Luăm o astfel de șosetă și o îndoim, apoi turnăm în ea orez până ajunge la nivelul călcâiului. Apoi strângem la mijlocul șosetei cu mâna și facem o bilă de orez mai sus, exact ca la un om de zăpadă, deasupra bazei mai mari. Legăm cu o ață deasupra gura șosetei pentru a nu ieși orezul și tăiați ceea ce rămâne sus, sub forma unor urechiușe drăguțe de iepuraș.

Vedeți totul detaliat în videoclip, pentru a putea crea aceste minunate jucării și pentru a vă înfrumuseța casa. Priviți rezultatul final!

.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Handimania

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :