_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Pixurile Bic au un element ascuns pe care foarte puțini oameni îl cunosc… Ați știut despre aceasta?

Probabil, cel puțin o dată în viață ați folosit pixurile de marca Bic. Ele sunt foarte comode și accesibile. Se folosesc peste tot, la birouri, la școală, acasă etc. Dar cine știe că aceste pixuri au un element care poate salva vieți? Da, într-adevăr compania Bic a fost destul de inventivă și a observat cum oamenii folosesc aceste pixuri.

l2

De obicei, toți scriu cu aceste pixuri, însă unele persoane au tendința să ronțăie capacul pixului. În special, copiilor le place să ronțăie capacele și este destul de periculos, deoarece sunt cazuri când aceștia au înghițit capacul pixului și erau pe cale să se asfixieze.

Dar ce au făcut cei de la Bic? Au făcut niște găuri în capacele pixurilor!

Această găurică permite aerului să treacă prin capac, în cazul în care acesta este înghițit – astfel cel care a înghițit capacul nu se asfixiază. Invenția a avut un succes atât de mare, încât a fost preluată și de alte companii.

Aveți grijă de copii dvs!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Metaspoon.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :