_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Până acum am decojit ouăle incorect. Cu această metodă avem nevoie de doar 15 secunde pentru a face aceasta!

Am un regim de muncă fix în fiecare săptămână și cunosc foarte bine ce voi face la fiecare oră. Programul fix mă ajută să fiu mai organizată și mai puțin stresată de ce urmează să se întâmple.

Aceste lucruri mă determină să prepar duminica unele gustări pentru întreaga săptămână. Pot să prepar niște brioșe delicioase sau niște salate ușoare pentru prânz. Însă de cele mai multe ori îmi pun întrebarea cum aș putea varia aceste gustări și în același timp să fie sănătoase și sățioase.

mm3

Recent am aflat că gustările ce conțin ouă fierte sunt foarte folositoare și țin saț pentru întreaga zi. Problema este că nu îmi place să decojesc ouăle, cred că îmi ia prea mult timp. Există totuși o soluție. Am aflat un truc minunat, despre care ar trebui să cunoască fiecare gospodină.

Pentru a decoji repede și fără nici un efort ouăle, aveți nevoie doar apă rece și câteva scuturări în cratiță.

Turnați apă rece peste ouăle fierbinți și scuturați bine ouăle în cratiță. Acum le veți decoji în câteva secunde.

Pentru mai multe detalii priviți acest video.

De acum încolo voi prepara cu mare plăcere gustarea mea preferată!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Littlethings.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :