_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Nu vă place să curățați toaleta? Acest truc vă va ușura această muncă…

Atunci când vine vorba de curățenie în casă eu nu sunt cel mai bun. Sincer să fiu nu prea îmi place să fac curățenie. Mai ales care este cel mai neplăcut loc de curățat? Toaleta. Nici nu vreau să mă gândesc ce bacterii pot să se ascundă acolo, nu sunt încântat să curăț murdăria de acolo. Deja nu mă simt bine, când mă gândesc să bag mâna în vasul de toaletă și să rod. Ce noroc! Iată vă propunem o metodă de a curăța toaleta ușor și distractiv!

Prin amestecarea câtorva ingrediente și prin uscarea în forme, puteți crea niște bombițe de curățare eficiente și foarte ieftine. Trebuie doar să le puneți vasul de toaletă și să priviți magia care va avea loc… Veți fi foarte mulțumiți!

Ce ziceți să creați această bombă pentru curățenie? Este foarte simplu!

Aveți nevoie de

  • 1/2 pahare de bicarbonat de sodiu
  • 1/2 pahar de acid citric
  • ulei esențial
  • pulverizator cu apă (opțional, pentru a stropi cu ulei esențial)
  • forme

Dacă le-ați confecționat deja, trebuie doar să le puneți în vasul de toaletă și să priviți cum își face efectul. Va începe să facă bulbuci și nici nu vă veți da seama cum toaleta dvs va străluci. Acționează de parcă ar fi un truc de magie!

Priviți video de mai jos și învățați-vă cum să le confecționați.

Este foarte simplu și extrem de util!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: www.metaspoon.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :